View Single Post
Staro 16.04.2006., 18:48   #3
NisKoristi
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Treperenje, pomicanje u intervalima, tipa pomak <> ili dominira na samo na jednu stranu?
Treperenja da, nekad.
Pomicanje u intervalima gore-dolje, da, nekad.
Pomak <> ne.

Citiraj:
Mozes li pokrenuti RUN/CMD , sliku rasiriti... imas li na samim rubovima dominaciju pojedine boje? (na samim rubovima)
Kolko vidim nema dominacije.

Citiraj:
Kazes da si minimizirao mogucnost polja, no (osim crta) ovo i dalje aludira na neko polje.
Jednio sto je preostalo je zeljezna armatura u zidovima.

U medu vremenu sam ga spojio na drugu "vlastitu" uticnicu. I nije pomoglo. :-(

Jucer su cijeli dan crte bile staticne, nisu treperile. I intezitet im se nije mijenjao cijeli dan. Jedino kad ih nije bilo je nekih 30sec nakon ukljucenja.

Evo npr. sad vec preko sat i pol gornja 1/4 ekrana totalno treperi sa tim crtama toliko da je tekst ne citljiv. Ostatak ekrana savrsena slika. To je prvi put da je samo dio ekrana zahvacen anomalijom.

Dogovorio sam se sa frendom da sljedeci tjedan isprobamo kod njega monitor, a i ako tamo bude isti problem nema mi druge nego ga odvest u servis, ima tko za preporucit koji dobar (u Zagrebu)?

Sto vise vremena prolazi to postaje ocitije da anomalija nema nikakvih pravila. Samo mi nikako nejde u glavu kak to nisam skuzio kad sam ga isprobavo prije kupovine, tamo je slika bila savrsena. :-(
NisKoristi je offline   Reply With Quote