krivo, rami su mu 1:1 ako ih stavi na 400mhz, 1:1 znaci da je omjer fsb:dram 1:1 znaci ako je fsb 200, i rami ce bit 200 (tj. 400, ddr(double data rate)), nema veze sta njegovi rami podrzavaju 500mhz(250mhz fsb)
@Sunblade - kao sto je h3lld rekao, stavi rame na 400mhz, i probaj doci do 250mhz fsb-a sta ce znaciti da ce ti memorija radit na 500mhz (1:1), digni napon memorije na 2.65v, vise ti netreba jer prakticki neces overclockat rame dok ne predes 250mhz fsb, a voltazu proca nemoj dizat dok ne vidis da ti je sistem nestabilan, moja preporuka je da nejdes dalje od 1.65v (ali u windowsima, ne u biosu), dobro poznavajuci tvoju plocu koju i sam koristim, znam da prilicno overvolta i undervolta procesor u isto vrijeme, tako ce ti napon biti veci od postavljenog u biosu dok si idle u windosima (znaci kad nis ne radis), a manji od postavljenoga kada opteretis procesor
za provjeru voltaze u windosima koristi DMM (digitalni multimetar), ako ga ne posjedujes, skini program ''cpuz''
zapamti, voltaza je voltaza, proboj dolazi u dijelicu sekunde i kad gledas kolka ti je voltaza u windowsima, vazna je jedino najvisa vrijednost koju dosegne, ona bi morala biti ispod 1.65v (za koristenje 24/7)
sta se tice latencija, ostavi ih na 3-4-4-8 (ili na default latencijama za tvoje rame (dok rade na 500mhz) koji ti vjerovatno pisu na ramima ili kutiji rama), onda kad dodes do zeljene frekvencije procesora, pokusaj stisnuti latencije
btw. nemoj zaboravit postaviti agp/pci lock na 66/33 i disable-at spread spectrum