View Single Post
Staro 24.04.2003., 22:50   #15
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by K82
ljudi moji nemojte se uvrijedit al nemate pojma sta pricate..
paske kao prvo ja ne igram quake sa "kockicama" tako da to bude jasno i tako se ne igra quake niti bilo koja igra. onda..broz detalji u daljinu ti nece puno (citaj nikako) pomoci u multiplayeru(Drugo je singleplayer brate i to se ne usporedjuje),stovise samo ce te zbunit ta sva "rasvjeta" dinamicko osvetljenje, kastanje sjena od protivnickih likova tako da ce te nakon 1 h igranja na serveru boliti glava..onda ako igrate u fakin nabrijanim rezama (1280*1024) mozete se pozdravit sa frekvencijom osvjezivanja od ultrastabilnih 120 Hz (bez toga...ne hvala sve ti treperi hehe
I paske zaboga o kakvim kockicama ti pricas ....fak
Svi amateri tako razmisljaju vjerujte mi al kad se malo ozbiljnije "uhvate" igre shvate da sa efektima njihov skil samo pada a ne raste..eto
Heh gledaj, UT igram od prvih dana, u klanu pAzi metAk, trenutno sam skoro godinu dana umirovljen ... tako da znam kako izgleda multiplayer. Da ne spominjem hodočašćenje po LAN-ovima.

Kockice koje spomijem je grafika kakovu koriste oni koji nemaju te sreće da mogu pokrenuti igru s detaljima ili ono kojima niti 200 FPS-a nije dovoljno

Sad za Q3 nemogu prićati, igrao ga par puta, ali nije me nikada uzbudila igra u to vrijeme nije bilo CTF-a pa ...

Sad skill nije stvar detalja, ali moj osobni gušt - je. Dali imam 20 fragova manje ili više mi nije bitno koliko mi je bitan gušt igranja s normalnom slikom.

Isto tako CTF ili bilo koji drugi mod teamski je koma igrati bez detalja, zbog težeg raspoznavanja teama i okoliša ( camper six o clock - left from base )
Paske je offline   Reply With Quote