View Single Post
Staro 15.04.2006., 09:34   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor NisKoristi
Prijatelj mi tvrdi da je to do nestabilnosti napona u zgradi. Sutra cu ga pokusat prikopcat na "svoju" uticnicu (trenutno je prikopcan na produzni zajdno sa kucistem, zvucnicima i eksternim modemom), nadam se da ce pomoc. Jel ima tko kakve savjete? Unaprijed hvala na odgovrima.
Nisu mi drage ovakve smetnje jer mogu imati citavu paletu uzroka. Za pomicanje slike stima, ali za crte, to mi ovako na daljinu zvuci vec kao i nesto drugo.

Treperenje, pomicanje u intervalima, tipa pomak <> ili dominira na samo na jednu stranu?

Ili bas doslovno treperenje sa gubitkom fokusa?

Mozes li pokrenuti RUN/CMD , sliku rasiriti... imas li na samim rubovima dominaciju pojedine boje? (na samim rubovima)

Kazes da si minimizirao mogucnost polja, no (osim crta) ovo i dalje aludira na neko polje.
Strujno indikativno je da prema noci se smiruje, jer se smiruje i kolicina el. potrosaca u mrezi.

Svakako pozovi nekog pametnijeg elektricara "novijeg datuma proizvodnje" (da je malo sireg znanja) i ispitaj imas li ti posteno uzemljenje, a mozda i gore od toga.

Za pocetak... da se postedim predugackog pisanja dok ne saznas iz prve ruke od njega.
Visage je offline   Reply With Quote