Citiraj:
Autor NisKoristi
Prijatelj mi tvrdi da je to do nestabilnosti napona u zgradi. Sutra cu ga pokusat prikopcat na "svoju" uticnicu (trenutno je prikopcan na produzni zajdno sa kucistem, zvucnicima i eksternim modemom), nadam se da ce pomoc. Jel ima tko kakve savjete? Unaprijed hvala na odgovrima.
|
Nisu mi drage ovakve smetnje jer mogu imati citavu paletu uzroka. Za pomicanje slike stima, ali za crte, to mi ovako na daljinu zvuci vec kao i nesto drugo.
Treperenje, pomicanje u intervalima, tipa pomak <> ili dominira na samo na jednu stranu?
Ili bas doslovno treperenje sa gubitkom fokusa?
Mozes li pokrenuti RUN/CMD , sliku rasiriti... imas li na samim rubovima dominaciju pojedine boje? (na samim rubovima)
Kazes da si minimizirao mogucnost polja, no (osim crta) ovo i dalje aludira na neko polje.
Strujno indikativno je da prema noci se smiruje, jer se smiruje i kolicina el. potrosaca u mrezi.
Svakako pozovi nekog pametnijeg elektricara "novijeg datuma proizvodnje" (da je malo sireg znanja) i ispitaj imas li ti posteno uzemljenje, a mozda i gore od toga.
Za pocetak... da se postedim predugackog pisanja dok ne saznas iz prve ruke od njega.