View Single Post
Staro 13.04.2006., 14:27   #107
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Hido
Gledaj , ako zam prvobitno radio test onda je to bio test radi mene samog da vidim kolke su 3800+ zbilja overclockerske mogucnosti , i vjeruj mi da mi je najmanje bitno dal ces ti meni vjerovat il ne zbog toga sto ja znam da je to moj pravi true score i to mi niko ne moze oduzet , to sto sam klinac nema nikakve veze jer imam komp od najranijih dana , ajd mi molim te reici kak ti mozes znat da imas najbolji 3800+ , gle to su price za malu djecu , ajd mi molim te reci koji tjedan proizvodnje je tvoj pa cemo si malo popricat ?

ps: ono je cpuz sa mog kompa i vjeruj mi da nije obrađen jer nemam pojma o photoshopu ili bilo kakvim drugim sranjima
Klinac si iz razloga sto ne shvacas moje postove i smatras ih uvredljivima...

Tjedan proizvodnje??0602??Dakle drugi tjedan u 06.Znam da imam jedan od boljih (nisam rekao da imam najbolji,halo?!) jer hvala bogu nisam samo na ovom forumu,naprotiv,vise sam na stranim forumima nego ovdje i znam sta pricam,nema Manchestera koji je stabilan preko 2800mhz...Toledo jos potegne,ali frende,izvoli iznest pravovaljani score kada vec objavljujes u javnosti,da te ne driblam ja zbog toga javio bi ti se netko drugi s istim zahtjevom bez brige...

EOD