Re: Re: Re: Re: niš od toga
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
imaju dva frenda msi gf2mx 400-tke..i problemi...jednom na msi ploci nece raditi u 4x modu i grije se ko blesava..cak nemre nekad upaliti komp zobg graficke...a drugome je prelazak s atia prije dve godine bio ok jer mu je trebala za igre ali je ljut zbog slike na tv-u...
meni je isto tako i gigabyte djelomicno nepoznat iako imam jednog doma vec dve godine i radi savrseno....ali nisu se dokazali s vise ploca...albatron isto..ecs,matsonic i sl ne spominjem...
od ploca kad bih po imenu isao mi ide epox,abit,fic,soyo (ali nisam ziher jer o njima nemam previse osobnog iskustva)...gigabyte,msi,mozda asus i nema vise...ali ne vjerujem da bih dalje od prva dva uopce isao...
|
slažem se. meni su ploče epox,abit,soltek i msi. i čuo sam da puno hvale chaintecha ili kak se već zove.... tak da mi i on dolazi u obzir.
ali za ECS griješiš. oni su se dokazali. pratim ih podjednako dugo kao MSI i mogu sa sigurnošću reći da je ECS najgore smeće koje sam ikada vidio.
baš sam si prekjučer na poslu odlučio piknuti P4 3.06 na ECS (a imao sam 2.4) i pogodite kaj ! onaj cooler koji dolazi s 3.06 (ima bakrenu jezgru i iste dimenzije kao onaj od 2.4) se ne može staviti na tu ploču !!!!!!!!!! oni držači na ploči su jednostavno premaleni !!!! STRAŠNO!
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|