View Single Post
Staro 18.04.2003., 22:17   #7
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: niš od toga

Citiraj:
Originally posted by Horza
ma ništa od toga. i ponajbolji su probali to složiti. hrpa ljudi je radila na tom problemu tjedan dana i ništa. zvali MSI support i sve to i ništa ! ta ploča ide nazad microline pa odande u MSI. pa neka oni slože DualDDR :mad:

i baj d vej: tako su loši memorijski utori da memorija pleše po njima !

ovaj bed u kombinaciji s problemima njihovih ploča 845 Ultra-C (MS-6566) (ne žele se dizati s nekim random memorijama koje uredno prolaze memtest i super rade na ostalim pločama) me je jaaako rastužio, a ponajviše razočarao. MSI se srozava... a 6704 je taaaaaako dobra !
pa pisalo ti je na jednom od threadova da je tip imao labav utor i da mu je to bio problem!!! biseru citaj kaj ti posaljem...glavno da ja potrosim sat vremena na trazenje a ti se ne udostojis procitati to...

a ja tvrdim da je msi jeftino smece koje se od nikuda pojavilo kao neko i nesto...od jednom svi ih hvale a nisu prije tri mjeseca culi za njih..isto ko i sis chipseti..na reviewu super u koristenju za qrac...zato ja kazem da se prov firma dokaze na dva tri produkta pa onda mogu razmisljati o njima...
msvrtan je offline   Reply With Quote