Citiraj:
Autor radhat
vidim kamo ciljaš ovime. ali kaj je tu čudno, istina i bog nemre si svatko priuštiti photoshop ali 330mb može odvojiti zar trial...
|
Hmda, zivo me zanima koliko je ovdje ljudi ikada vidjelo trial PS-a...
Citiraj:
zašto bi bili nemeritorni,
|
Zato sto koristis/te krivi pattern. Ono sto je najucinkovitije kod ovakvog tipa testa je 50MB veliki TIFF, 4180x4180px@300 px/inch, 8bit RGB, bez kompresije. Nakon toga, na njega se nanese 100% uniformnog nemonokromatskog noisea, te se na takvoj "slici" rade testovi. Osim toga, to rezultati uvelike ovise o podesenoj memoriji, scratch disku, kolicini pluginova, updateovima i slicno...
Citiraj:
posve jednostavno, jedna real world aplikacija koju koju večina koristi skoro svaki dan. možda mu nije namjena benchmark ali odlično služi svrsi komparacije na ovaj način kak je priloženo.
|
Slazem se, ali vam je metodika kriva.
Citiraj:
dobro si se sjetil za mjerenje vremena, svaka čast. još da baciš neke rezultate... ne bi bilo na odmet pogotovo ak imaš kojeg xeona..
|
Rezultate "bacam" svaki dan i uopce mi nisu toliko bitni niti presudni. Uvijek mi je draze gurati PS na Indyju nego na najjacem PiCeku...
BTW, IIRC, postoje predefinirani actioni u PS-u koji glume "benchmarke". Ne da su ista kvalitetniji, ali mozete standardizirati (barem donekle) testove.