View Single Post
Staro 07.04.2006., 22:35   #23
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor radhat
vidim kamo ciljaš ovime. ali kaj je tu čudno, istina i bog nemre si svatko priuštiti photoshop ali 330mb može odvojiti zar trial...
Hmda, zivo me zanima koliko je ovdje ljudi ikada vidjelo trial PS-a...

Citiraj:
zašto bi bili nemeritorni,
Zato sto koristis/te krivi pattern. Ono sto je najucinkovitije kod ovakvog tipa testa je 50MB veliki TIFF, 4180x4180px@300 px/inch, 8bit RGB, bez kompresije. Nakon toga, na njega se nanese 100% uniformnog nemonokromatskog noisea, te se na takvoj "slici" rade testovi. Osim toga, to rezultati uvelike ovise o podesenoj memoriji, scratch disku, kolicini pluginova, updateovima i slicno...

Citiraj:
posve jednostavno, jedna real world aplikacija koju koju večina koristi skoro svaki dan. možda mu nije namjena benchmark ali odlično služi svrsi komparacije na ovaj način kak je priloženo.
Slazem se, ali vam je metodika kriva.

Citiraj:
dobro si se sjetil za mjerenje vremena, svaka čast. još da baciš neke rezultate... ne bi bilo na odmet pogotovo ak imaš kojeg xeona..
Rezultate "bacam" svaki dan i uopce mi nisu toliko bitni niti presudni. Uvijek mi je draze gurati PS na Indyju nego na najjacem PiCeku...

BTW, IIRC, postoje predefinirani actioni u PS-u koji glume "benchmarke". Ne da su ista kvalitetniji, ali mozete standardizirati (barem donekle) testove.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote