View Single Post
Staro 07.04.2006., 20:53   #42
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mafia
@VuckoE Vucko, ali ako piknem s.939 ima za njega kupit kasnije sve do FX-60-ice, a s.754 je plafon Sempron 3400, kužiš me? Isto tak Intel s775 ima one za 2-3 soma kuna dalje... Znači gle, ako uzmem Athlon, može bit brži u igricama, i kad jednu po jednu aplikaciju koristim, jelda? A P-D može bit brži samo kad više aplikacija odjednom vrtim, ne? A ak upalim samo jednu, bit će sporiji neg AMD, jesam blizu?
Eh, FX 60 mislim da nikada nece biti jeftin kod nas, pa cak i kad prodje godina dana...

U ostalome se slazemo, al kad ce ti ponovno upgrejdat komp, onda ce biti hrpa novih stvari, a sa novim procom u to vrijeme (kad ces kupovat nove stvari) ces tesko nes dobit na brzini

I svakako se opet slazem sa JC-om, ako mislis delat ono kaj si rekel, win aplikacije i igre, onda ti je bolje mislim ic na jacu grafu i slabiji proc (zapravo, ovisno kaj mislis pod win aplikacije, dal je to internet, mail, office itd ->tu ce ti svaki proc biti isti, a onda ti je za igre bolje jaca grafa)!
Ako mislis u windowsima delat nekaj sa fotkama, tipa photoshop, onda ti je bolje jaci proc...

Sve stari moj ovisi kaj mislis pod win aplikacije, jer za igre (iako povremeno ces igrat, svejedno je bolja onda jaca grafa jer koji ce ti Bog 3000+ ako ces pisat u wordu? )

Znaci, da rezumiramo
ako mislis pod win aplikacije - internet (surfanje, citanje mail-a), pisanje u wordu, gledanje slikica, filmova + igranje ->sempron 64 + jaca grafa

a ako mislis pod win aplikacije - obrada slike, videa, snimanje videa sa tunera (to sam samo tako naveo) + ono iz prvog + igranje ->jaci proc (D805), slabija grafa

Nadam se da sam pomogao ovih ogromnim postom

A kasnije