Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Autor Bubba
Kako slatko, ali jos uvije je status quo jednak, a to su tvoji problemi s citanjem i Markovi konaci u kojima vrijedjas covjeka i promasujes citavu bit njegovog posta. Po ne znam koji put se ponavljas, pa je zaista pravo pitanje trebas li ti logopedsku pomoc, jer ja sigurno ne trebam.
Drugim rijecima, what's your major malfunction? Covjek je na pocetku, sto i sam ponavlja kroz citavu dretvu, kao i svi ostali kojima nije problem procitati i shvatiti 3 jednostavne prosirene recenice, rekao o cemu se radi, ali eto, samo za tebe, pokusat cu ti procistiti tekst, mozda shvatis, tko zna:
Pokusaj se skoncentrirati na kljucne rijeci kao sto su platio popravak i nedugo nakon toga komp ne radi.
Niti su mi jasne a niti me interesiraju tvoje pobude zbog kojih siris sfinkter "deckima iz Linksa" do granica svemira, no daj se malo skuliraj i spusti na zemlju - vec po x-ti put pokusavas glumiti velikog pametnog sefa i pametujes "maloj djeci", a svaki put ispadas sve vise i vise smijesniji.
Da, mozda bi ga trebali poslati "Na ivicu nauke" da debatira o misteriju strgane ploce u Linksu, ali ocito ti jedini vidis belosvetske urote i slicno. Tip je popizdio jer je dao 300kn za popravak i dobio natrag pokvaren proizvod.
Ne, ono, hm, nije ok, ok? Ajmo sagledat tvoju drugu stranu: ponavljas se iz posta u post i postavljas se u poziciju prvog lica, kao da si u najmanju ruku ti zaprimio plocu te vrijedjas covjeka na 2 i 3 stranici dretve kada je vec postalo nesmijesno svima, osim tebi, povezivati papir s bilo cime. Da, svima nije bilo jasno kako je Links vratio neispravnu masinu, no jedino je tebi bila Nora Fora po stoti put ponavljati u vlastitim Ljetopisima popa Dukljana kako je tip glup a svi mi ostali trollovi, ooo, veliki direktore. Super, tip mozda i je glup, nije ni prvi ni zadnji pa je platio da ispravi glupost i nije dobio ocekivane rezultate pa otud reakcija. Cak i Links prizna da je sfusao (sudeci po OP-u) ali tebi i dalje nije dosta... Uostalom, ne znam tko si ti ovdje da obuzdajes ikoga (osim sebe, i guess?) ili da si dozvoljavas stavljati EOD na vlastiti proljev? Obuzdaj se sam, ponajprije radi sebe, meni je ionako ravno do Drine za YHO...
|
samo je dete zaboravilo rec da je unistilo prvu plocu od Linksa slomivsi pinove na nosacu proca,kupilo drugu kod drugog dobavljaca,cackolo mecku sa golim zicama i skoro sjebalo i drugu plocu? e samo to je zaboravil spomenut.a vi svi jedva docekate, i serete i dalje po svom,al Buba ,mozes ti prodavat svoje nadri sprdacine kome hoces,mene nebus stisaval i zahrackaval, iz jednostavnog razloga kaj me nije briga sto se je reklo ,neko TKO je to rekao...a tvoj proljeev traje vec cca 1800 postova.. i svoju "genijalnost" bi trebao drugdje unovcit ,a ne piskarat tu gdje se ti osjecas ubermench...#
JA sam provjerio cinjenice(uvlacio se u sfinkter,velis!) i kod druge strane,nasao par nelogicnosti i preskocenih detalja kod Mata ,, i htio to razjasnit..al ne,Velki Buba se naso shodnim da na "rasvetli ceo slucaj" kak samo on to zna,ma jebote!
a cinjenice? ko jebe cinjenice,jelda Buba? na krivog si se nameril,kadar sam ti crtat "parce po parce" dok ti ne bidne bistro o cem je rijec...
bilo to kod Linksa il bilo gdje,nije red i gotovo,pogotovo sto je doveo u zabludu sve koji su pokazali interes u ovom slucaju..
i Buba,jesi razmisljal da se zaposlis kod Pukanica? mislim da ste na istoj valnoj ...duljini...jebote!???
mda, moze i do istrebljenja o nenadjebivi.... 
|