View Single Post
Staro 05.04.2006., 16:49   #141
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor ivan OS
Potpuno se slažem u ovoj konstataciji sa mojim sugrađaninom i mislim da se jedan bitan zaključak može izvesti iz ove tragedije:
NE IMPROVIZIRATI

A onda je puno puno lakše pozvati servis na odgovornost ali druga je stvar ako je nešto POPRAVLJENO I PLAĆENO JE ZA TO, ONDA TREBA I RADITI ma kako god se zvao servis i koliko djelatnika imao koji su članovi ovog foruma ili poneki članovi gravitiraju prema istom...
koka, pa daj citaj..Mat je kad je pokupio komp,SPOJIO 80 MM VENT(BEZ KONEKTORA,GOLE ZICE)pa onda kresnuo komp i NIJE radio,nakon povratka u servis(sa linksovom dostavom!)i reflesanja biosa,ploca i DALjE RADI(ploca koja nije kupljena kod Linksa!!)...i ko sad tu koga hjebe,molim te vise?il ti treba skicirat jos 50 x da skuzis??? komp je radio u servisu kad su ga oreslozili,on je doma jos cackal mecku...-nije radio,vratili su ga u servis,preflesali jel je ploca napravila CMOS i PLOCA RADI,pa jel kuzis,ko je tu bad gay vise.. o cemu vi svi drobite kad Mat nije sve navel,nego samo ono kaj njemu pase???!!

pa dajte ljudi, ne igra mi se Krizara,niti zastitnika,ovo je komedija zablude!

Links mu je i PREMALO naplatil .koliko im je posla napravil sa svojom genijalnoscu!!
ma,bisere pred svijnje hicem.....bah!: baad :

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline