Citiraj:
Autor ivan OS
Potpuno se slažem u ovoj konstataciji sa mojim sugrađaninom i mislim da se jedan bitan zaključak može izvesti iz ove tragedije:
NE IMPROVIZIRATI
A onda je puno puno lakše pozvati servis na odgovornost ali druga je stvar ako je nešto POPRAVLJENO I PLAĆENO JE ZA TO, ONDA TREBA I RADITI ma kako god se zvao servis i koliko djelatnika imao koji su članovi ovog foruma ili poneki članovi gravitiraju prema istom...
|
koka, pa daj citaj..Mat je kad je pokupio komp,SPOJIO 80 MM VENT(BEZ KONEKTORA,GOLE ZICE)pa onda kresnuo komp i NIJE radio,nakon povratka u servis(sa linksovom dostavom!)i reflesanja biosa,ploca i DALjE RADI(ploca koja nije kupljena kod Linksa!!)...i ko sad tu koga hjebe,molim te vise?il ti treba skicirat jos 50 x da skuzis??? komp je radio u servisu kad su ga oreslozili,on je doma jos cackal mecku...-nije radio,vratili su ga u servis,preflesali jel je ploca napravila CMOS i PLOCA RADI,pa jel kuzis,ko je tu bad gay vise.. o cemu vi svi drobite kad Mat nije sve navel,nego samo ono kaj njemu pase???!!
pa dajte ljudi, ne igra mi se Krizara,niti zastitnika,ovo je komedija zablude!
Links mu je i PREMALO naplatil .koliko im je posla napravil sa svojom genijalnoscu!!
ma,bisere pred svijnje hicem.....bah!: baad :