Citiraj:
Autor mitzek
@Buba- odi se lijeci ,al stvarno ,tebi su sve daske popucale,a nakon toga se zavuci u misju rupu i cijuci... svakom loncu poklopac,hjebote vishe, pa kaj mu nisi ti slozil i popravil kad ga tak branis??
|
Kako slatko, ali jos uvije je status quo jednak, a to su tvoji problemi s citanjem i Markovi konaci u kojima vrijedjas covjeka i promasujes citavu bit njegovog posta. Po ne znam koji put se ponavljas, pa je zaista pravo pitanje trebas li ti logopedsku pomoc, jer ja sigurno ne trebam.
Drugim rijecima, what's your major malfunction? Covjek je na pocetku, sto i sam ponavlja kroz citavu dretvu, kao i svi ostali kojima nije problem procitati i shvatiti 3 jednostavne prosirene recenice, rekao o cemu se radi, ali eto, samo za tebe, pokusat cu ti procistiti tekst, mozda shvatis, tko zna:
Citiraj:
dakle, ja poludio i spakirao cijelu mašinu koja je pod garancijom i reko "platio sam da vi gubite živce s tim" i odnio njima...
...
(kad sam rekao da je bilo cca 15 a4 bijelog papira rekli su da to ne piše na presvetoj "primci" (primka) i da to ne priznaju... I NAPLATILI SU MI POPRAVAK 300 kuna!!!!
...
al reko ok, možda sam fakat za...bo i eto vam, samo neka NAPOKON mašina radi što joj je zadaća jer je već skoro 45 dana otkda je plačena i kupljena a još uvijek nije skupila ni jedan nanometar prašine od stajanja na mjestu...
ALI NE!!!
komp ne radi
jednostavno ne radi
upalim i na boot screenu (POST screen) se jednostavno smrzne s nekakvim bijelim točkicama... CCMOS, više ni to nego se jednostavno restarta nakon što učita memu, cpu, diskove itd... nemrem uć u bios..
|
Pokusaj se skoncentrirati na kljucne rijeci kao sto su
platio popravak i nedugo nakon toga
komp ne radi.
Niti su mi jasne a niti me interesiraju tvoje pobude zbog kojih siris sfinkter "deckima iz Linksa" do granica svemira, no daj se malo skuliraj i spusti na zemlju - vec po x-ti put pokusavas glumiti velikog pametnog sefa i pametujes "maloj djeci", a svaki put ispadas sve vise i vise smijesniji.
Citiraj:
ja samo trazim da se sagledaju i druge cinjenice i cuje druga strana,jel po ovom threadu i naslovu ispada da su ga Linksofci maltene silovali,utrapili mu sve pokvareno i strgano,medutim istina je potpuno drugcija nego sto je to Mat ovdje intrepretiral,
|
Da, mozda bi ga trebali poslati "Na ivicu nauke" da debatira o misteriju strgane ploce u Linksu, ali ocito ti jedini vidis belosvetske urote i slicno. Tip je popizdio jer je dao 300kn za
popravak i dobio natrag pokvaren proizvod.
Citiraj:
al ne,Buba se je zbudil i sije pamet sakom i kapom! mozda si ti i neki genije,al nemas pravo u ovom slucaju i molim te da se obuzdas,zasad molim,ok?
|
Ne, ono, hm, nije ok, ok? Ajmo sagledat tvoju drugu stranu: ponavljas se iz posta u post i postavljas se u poziciju prvog lica, kao da si u najmanju ruku ti zaprimio plocu te vrijedjas covjeka na 2 i 3 stranici dretve kada je vec postalo nesmijesno svima, osim tebi, povezivati papir s bilo cime. Da, svima nije bilo jasno kako je Links vratio neispravnu masinu, no jedino je tebi bila Nora Fora po stoti put ponavljati u vlastitim Ljetopisima popa Dukljana kako je tip glup a svi mi ostali trollovi, ooo, veliki direktore. Super, tip mozda i je glup, nije ni prvi ni zadnji pa je platio da ispravi glupost i nije dobio ocekivane rezultate pa otud reakcija. Cak i Links prizna da je sfusao (sudeci po OP-u) ali tebi i dalje nije dosta... Uostalom, ne znam tko si ti ovdje da obuzdajes ikoga (osim sebe, i guess?) ili da si dozvoljavas stavljati EOD na vlastiti proljev? Obuzdaj se sam, ponajprije radi sebe, meni je ionako ravno do Drine za YHO...