View Single Post
Staro 05.04.2006., 12:09   #118
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Gle ,ja Trol,a zaboravil si spomenut da ploca nije kupljena kod Linksa,da si taj vent prikapcal uzivo sa zica a ne prek konektora, i tak dalje...uglavnom,sve bute vidjeli i citali uskoro...

ovaj forum bi se ozbiljno trebal zamislit za kaj sluzi,da neko svoje lazarije i frustracije ispucava tu,a aaa aaa

Mat,lazes seres i motas,al uskoro ce se i DRUGA strana ocitovat pa neka forum prosudi..

@Buba- odi se lijeci ,al stvarno ,tebi su sve daske popucale,a nakon toga se zavuci u misju rupu i cijuci... svakom loncu poklopac,hjebote vishe, pa kaj mu nisi ti slozil i popravil kad ga tak branis??

ja samo trazim da se sagledaju i druge cinjenice i cuje druga strana,jel po ovom threadu i naslovu ispada da su ga Linksofci maltene silovali,utrapili mu sve pokvareno i strgano,medutim istina je potpuno drugcija nego sto je to Mat ovdje intrepretiral,al ne,Buba se je zbudil i sije pamet sakom i kapom!
mozda si ti i neki genije,al nemas pravo u ovom slucaju i molim te da se obuzdas,zasad molim,ok?

@Mat, decko, imas problem, i to velik,ovaj forum nije mjesto gdje ces svojim lazima i spelancijama nekaj postic,da mozda sucut nekolicine trolova i drekmesalica koji pljuju po svem i svacem,al za par sati maske idu dole ,pa se onda javi i objasnjavaj!
a o onoj STFU,se mozemo razgovarat u 4 oka,znas,ipak bi trebao imat malo odmaka , nitko ti nije kriv, i nemozes sad nazad,makar bi htio,kad se cinjenice sloze vijeli budemo ko bu ckomil,uglavnom, ne, nebudem ti sutio,a ako treba i silom cu branit cist obraz ovog foruma kojeg si htio iskoristit za svoje privat(bijedne i jadne) interese,a to NE MOZE!

a thread bumo zahaklali kao sticki kak se ne posta ovdje o problemima!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline