05.04.2006., 11:42
|
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor mitzek
pa dajte ne kenjarite vise!
|
Znash onu o sovi i sjenici?
Citiraj:
da je Mat pitao,99% bi inzistiral da mu u trenutku kupnje preflesaju plocu,a NIJE,to mu je greska br1,
|
Ne znam jesam li propustio neki bitan dio fabule, ali covjekova greska je ta sto je kupio (neispravnu) plocu sa strganim BIOS-om i, vidi vraga, nije mu uopce palo na pamet reci "deckima iz Linksa" da mu je preflesaju, iz ne znam kojeg objektivnog razloga?
Citiraj:
dalje: kad je slozio konfu na "papirus" case-modu,ploca nije sljakala-nije bila preflesana,a on je rekel da je ploca neispravna,decki su trazili kvar na ploc,kojeg nema...dakle,greska 2 -pogresna reklamacija,
|
Da, greske na BIOS-u se inace ispravljaju na vodoinstalaterskim cijevima i ne spadaju u "greske na maticnoj ploci", a "deckima iz Linksa" nije palo napamet "preflesati" plocu s cudnim ponasanjem?
Citiraj:
Mat je nakon toga dignul Kalimero(to je prava nepravda!!)-revoluciju,da se heto ,jadan pozali da su ga eto decki oprali za 320 kn...,a platio je 2 h za ispitivanje ispravnosti ploce,jel je to i trazio-dakle sta je trazio-to je dobio i platio
|
Koliko sam shvatio, platio je 320kn i racunalo mu opet nije radilo. Nekako sumnjam da je toliki altruist, sto uostalom i sam kaze ako promotris njegov prvi post.
Citiraj:
ne tako davno imao sam i ja 2-3 ruzne stvari za rec o Linksu i deckima,al sam isao prvo na fino,onda sam rezal,a da je trebalo i tu bi krical,al ak su decki , nakon mojeg upita reagirali i popravili stanje,cemu dalje sranje po njima ili bilo kome,
|
Sova - sjenica s pocetka tvojih konaka? Tipu nisu popravili masinu iako je pljunuo 320kn, na stranu epizoda s papirom. Ne vidim u cemu je problem?
|
|
|