View Single Post
Staro 05.04.2006., 11:42   #115
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor mitzek
pa dajte ne kenjarite vise!
Znash onu o sovi i sjenici?

Citiraj:
da je Mat pitao,99% bi inzistiral da mu u trenutku kupnje preflesaju plocu,a NIJE,to mu je greska br1,
Ne znam jesam li propustio neki bitan dio fabule, ali covjekova greska je ta sto je kupio (neispravnu) plocu sa strganim BIOS-om i, vidi vraga, nije mu uopce palo na pamet reci "deckima iz Linksa" da mu je preflesaju, iz ne znam kojeg objektivnog razloga?

Citiraj:
dalje: kad je slozio konfu na "papirus" case-modu,ploca nije sljakala-nije bila preflesana,a on je rekel da je ploca neispravna,decki su trazili kvar na ploc,kojeg nema...dakle,greska 2 -pogresna reklamacija,
Da, greske na BIOS-u se inace ispravljaju na vodoinstalaterskim cijevima i ne spadaju u "greske na maticnoj ploci", a "deckima iz Linksa" nije palo napamet "preflesati" plocu s cudnim ponasanjem?

Citiraj:
Mat je nakon toga dignul Kalimero(to je prava nepravda!!)-revoluciju,da se heto ,jadan pozali da su ga eto decki oprali za 320 kn...,a platio je 2 h za ispitivanje ispravnosti ploce,jel je to i trazio-dakle sta je trazio-to je dobio i platio
Koliko sam shvatio, platio je 320kn i racunalo mu opet nije radilo. Nekako sumnjam da je toliki altruist, sto uostalom i sam kaze ako promotris njegov prvi post.

Citiraj:
ne tako davno imao sam i ja 2-3 ruzne stvari za rec o Linksu i deckima,al sam isao prvo na fino,onda sam rezal,a da je trebalo i tu bi krical,al ak su decki , nakon mojeg upita reagirali i popravili stanje,cemu dalje sranje po njima ili bilo kome,
Sova - sjenica s pocetka tvojih konaka? Tipu nisu popravili masinu iako je pljunuo 320kn, na stranu epizoda s papirom. Ne vidim u cemu je problem?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline