View Single Post
Staro 05.04.2006., 11:05   #113
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
pa dajte ne kenjarite vise!

opet se i u ovom threadu pokazalo da na kraju samo Trolivi profitiraju na svemu ovome. Kaj,posrali ste decke iz Linksa,kak ste i prije posrali i sve :Autronic,HGH srot,VeMulj,Kvark...sto je vase pravo,kao nezadovoljnog kupca,ali upitno je kod ovog slucaja: da je Mat pitao,99% bi inzistiral da mu u trenutku kupnje preflesaju plocu,a NIJE,to mu je greska br1,dalje: kad je slozio konfu na "papirus" case-modu,ploca nije sljakala-nije bila preflesana,a on je rekel da je ploca neispravna,decki su trazili kvar na ploc,kojeg nema...dakle,greska 2 -pogresna reklamacija,Mat je nakon toga dignul Kalimero(to je prava nepravda!!)-revoluciju,da se heto ,jadan pozali da su ga eto decki oprali za 320 kn...,a platio je 2 h za ispitivanje ispravnosti ploce,jel je to i trazio-dakle sta je trazio-to je dobio i platio(btw,preflesavanje ploce kupljene kod njih je freeof charge!!) greska br 4,-sad je od svoje gluposti napravil TROL-forum i svel ovaj thread na ispucavanje kvazi -filozofa,ranga Isusa i comp.,a stvar je jednostavnabar za mene(ak neznas,pitaj i uci na tudim greskama,i hodaj malen pod zvijezdama..)-Decki u servisu su napravili kaj je on trazil,nisu pokazali zainteresiranost da pomugnu prijateljski,vjerojatno kaj je Mat tupil da ploca, eto ne radi,a to kaj on ,kad je vec sam slagal, nije htio pitat kaj treba,e to je Njegova greska,iz koje proistice i sve ovo daljnje kokodakanje....

ne tako davno imao sam i ja 2-3 ruzne stvari za rec o Linksu i deckima,al sam isao prvo na fino,onda sam rezal,a da je trebalo i tu bi krical,al ak su decki , nakon mojeg upita reagirali i popravili stanje,cemu dalje sranje po njima ili bilo kome,to je poanta,al je stvarno interesantno kak se neke prispodobe odma nadu spremne pljuvat i blatit cim se spomeneLins,hg,vemulj,il bilokojidrugi shop... e to je vec problem za raspravit.
nebi stel da me smatrate Linksovim braniteljem nit placenikom,ja sam isto tak srdit na njih radi par stvari,al stvarno nije red Vlastitu nesposobnost i neznanje skrivat iza (zlocestog) Linksa i njegovih uposlenika..

naime,da su mi Linksovci slagali ijedan PiCek,ma jebo bi im mamce 24h da su kaj zajebali prilikom slaganja,al ak sam nekaj SAM zajebal,pa nebum sad sve druge okrivil da sebe operem,a i bilo bi me sram da velim da sam EXpert,a da maticnu serafam na papir za printanje,il sportske il nekaj,a govorimo o pili,kaj ne????? o jebote...pameti.....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline