View Single Post
Staro 05.04.2006., 04:39   #103
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Talking

Citiraj:
Autor Delta S4

Ima sve...sex(jebanje u zdrav mozak), akciju(pokušaj rulje da dekapitira mata zbog njegovih zlodjela nad hardwareom), dramu(matov pokušaj reklamacije spaljene ploče u linksu), avanturu(čitanje svih tih postova), romansu(ljepljenje listova papira i njihovo bušenje...koji S&M!)...
Skoro sam upao sa stolice od smijeha.
Kakvih ¨bisera¨ jos necu cuti. Ok decko pogrijesio ali je isto tako to i priznao.(papir i selotep) : roller :
Opet i Links nije PRAVI uzor trgovine (naplatio ¨ispravnu¨ plocu)
Ali ipak malo bolje glume da im je stalo do kupca od konkurencije.
Prosli tjedan sam kupovao vodeno hladjenje (Reserator) kad sam dosao po njega on doslovno prepolovljen!!!!!!!!!! Sva sreca pa sam otvorio kutiju jos u trgovini dok mi je printao racun, inace tko zna kako bi zavrsio.: sweating
Moram podijeliti i dvije provale iz vemila. Pitam covjeka (jedan od zaposlenika u ve-milu - SB) da li imaju gotova vodena hladenja. Na to se on opalio smijati ko kreten i kada je dosao k sebi odgovorio mi: da s kojeg sam ja planeta i da takvo sto ne postoji: lol2 :
Druga provala se dogodila kada sam kupovao LCD. Isti taj tip me uvjeravao 20 min da je bolji 15¨ shusi bu marka (nesjecam se koji tocno) od 17¨ Samsunga 730bf : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Audi45 je offline