View Single Post
Staro 04.04.2006., 22:43   #89
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Simba-OS
Čuj, pa to je normalno. Ljudi rade za plaću, ne za milost božju. I ne trebaju se posipati pepelom i ispravljati tuđa sranja na vlastiti račun i o vlastiti trošak. Jedno je ako ti prodaju neispravno. Ili ako ne isprave neispravnost koju pokriva garancija. A posve drugo ako ti prodaju ispravno, a ti sjebeš sam svojom nestrućnošću i neznanjem.
Ja sam nedavno razbio auto. Mojom greškom. Da idem reklamirati u auto salon i tražiti novi?

Pa jeli ti citas sta pises ? Ocito ne jer ovo da trebaju ispravljati tudja sranja na svoj trosak je u najmanju ruku smijesan ONI su mu naplatili 2h servisa ili 300kn i komp nije radio. Koji je dio nejasan taj da je on platio ili taj da komp nije radio ?

Ako ti i sam sjebes nesto i onda platis da se to popravi jeli trebas ocekivati popravljeno ili ?

Evo ti jedna usporedba. razbijes auto platis popravak jer si sjebo i dodjes doma i skuzis da se auto neda upaliti. Jeli bi isao u autosalon jebat im majku ?

Mislim ok ljudi svatko ima pravo na misljenje ali nemozes mi pisati ovakve gluposti...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline