04.04.2006., 21:07
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor tor
He, he – da je, u najmanju ruku, ideja stavljanja papira umjesto distancera velika greška – je. Ali, isto tako nemojmo se zavaravati s činjenicom da je i Links trgovina, koja je kao i sve ostale, orijentirana na upravo trgovinu i profit. To što pokazuju veći trud i smisao za trgovanje od ostalih – to samo dokazuje da su vještiji trgovci od ostalih i da znaju „gdje“ trebaju piknuti kupca da ga zadrže i da dobiju nove. A ako se netko sjeća moje epizode s njima…mislim da ona govori sama za sebe. Ja sam, uvjetno rečeno, zbog postojanja muljatora i sličnih spodoba koji su palili i trgali komponente raskinuo poslovanje s njima, a mislim da to u tom trenutku nikome od obje strane nije odgovaralo. Ali, posao je posao i nemojte se zavaravati da vas trgovci u Linksu vole više nego neki drugi. To što su ljubazniji, uslužniji i susretljiviji samo dokazuje moju tezu o njihovim sposobnostima kao uspješnim prodavačima. Stoga, pamet u glavu i pažljivo s svojim novcima….
|
Čuj, pa to je normalno. Ljudi rade za plaću, ne za milost božju. I ne trebaju se posipati pepelom i ispravljati tuđa sranja na vlastiti račun i o vlastiti trošak. Jedno je ako ti prodaju neispravno. Ili ako ne isprave neispravnost koju pokriva garancija. A posve drugo ako ti prodaju ispravno, a ti sjebeš sam svojom nestrućnošću i neznanjem.
Ja sam nedavno razbio auto. Mojom greškom. Da idem reklamirati u auto salon i tražiti novi?
|
|
|