Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Eto ,iako sam protivnik favoriziranja bilo koje firme (kao sto sam i pokazao),ova se u ovom slucaju pokazala kako treba. Da li je to zbog ovog threada (ako ga citaju) ili ne,na kraju nije bitno,ponijeli su se kako treba a to je da su sredili stvar, sto pokazuje da ih zanima sto ljudi misle o njima,a to je najvaznije. : goood :
|
meni se prošle godine dogodilo da sam prvi put u životu zeznuo kod podešavanja konfe (komponente sam kupio u linksu, i sam sastavljao) sve sam dobro spojio, ali komp je kod svakog žešćeg rada u windowsima bacao bsod. nakon 2dana sam poludio jer ga nisam uspio podesiti, modfuram kantu u links i velim, dečki sorrite ne znam. nakon 3-4sata igranja s postavkama ekipa mi je tamo u servisu vratila kantu (vele, problem je bio u postavkama meme) i kažu oni radi. naplatili su mi svega 0.5 radnih sati. dođem doma opet isti sranje.
e tad sam mogo i ja banut ovdje ili na njihov forum i pljuvat. umjesto toga sam im vratio kantu i dečki su se dva dana zafrkavali s kantom dok nisu sredili stvar. naravno nisam ništa više platio od onih početnih o.5h jer su oni zeznuli. i sve 5 kaj se mene tiče.
zato velim, kad se kaže ''u 4 oka'' to samo znači srediti prvo s njima stvar do kraja pa onda pričaj i ako su te oderali pljuvaj. i takvog sam stava radilo se tu o linksu, feniksu, hgspotu, vemilu, kvarku, bingu ili kojoj god firmi...
ako je čovjek riješio stvar, ovo bi trebalo zalokotati.