: bonker2
Citiraj:
Autor mat
gle pa nisam ja mutav da neznam da se plocu mora odvojiti od metala kucista da nebi doslo do kratkog spoja (kad smo kod toga zasto ta ploca nebi bila mjedena ko distanceri heh  )
ali sam dobio barem 2 premalo i reko necu ih sad zafrkavat tam i radit neugodnosti a i nije mi sam tak ic svako malo sim-tam jer ko nema auto se mora lijepo s bilokoje strane napjesacit do njih... i stavio sam papira koji je mogao biti dovoljna izolacija (jos uvijek ne kuzim zasto je to tako smjesno/ nemoguce)
i daj fakat preimenujte temu pliz
|
: bonker2
sorry,al mutav si.......
da si pitao kak sam naveo,ziher je neko blizu tebe u kvartu a da ima par distancera viska,dalje.. pa kaj mislis da su godine i milje dolara i eura bacane u razvoj HW da bi ti sluzil za ravnanje papira il novina?: stoopid
dalje,na ovom forumu ima bar nekoliko desetaka dobrica i pametnica koji bi ti rado svojom moralnom il materijalnom pomoci olaksali zelju i ceznju da si cim prije upogonis svoje blago...presesssss,ne
dalje,da nisi toliko tvrdoglavo uvjeren u svoju nedodirljivost kao HW Maga, nebi ti se ni dogodil takav maler..recimo ,ja sam zajebo sa flesom biosa,komp za musteriju nece i nece,sve znam...ali......e taj jeb..ALI..nitko ne racuna..
subota 11 30 na vrata Links servisa komp u lijevoj HS u desnoj (za svaki slucaj!) i vrisak: kaj ste mi to prodaliiiiiii, to ne delaaaaaaaaa.....a pita me Mental: Mitz, si spreflesal novi Bios? mrmljjjjjjj,kenj,sroc.....deca, evo gablec,piva sam da sljaka....3,5 minute poslije , Login to Winblozzzzzzz,jessssss(figurativno,se razme!)
jel se kuzi ZAKAJ "favoriziram" LINKS? jel bi svagdje drugdje moral ostavit komp 2 tjedna i strepit...a deckima objasnis,zamolis i vjeruj TO pomaze,a i oni..ak im uletis pasmater s visokog, pa ko te nebi otpilil..
zato ,idi s mirom Veliki HW Magu......i molim te, kad neko drugi se tak zajebe,reci mu di je kvaka, ne hrackaj po svemu i svacemu kad je (obicno!) u pitanju ljudski faktor i (ne)znanje! i pitaj, pitaj ako neznas, nisi ziher, nebu te niko posral ak nekaj neznas najbolje,uvijek ima neko ko je to vec prosel i hoce pomoci..
EOD!