Jerry...
nitko ne brani Sveti Gral......
samo se po 1111111puta ponavlja isto,neko je skrt dat parsto kuna vise.pa bum si ja to sam slozilkoihje.benebujuonimenejel ,pa onda kad zaseru sve..eeee nisam ja kriv,oni su u Linksu,hg,vecemuljuuuuu,buahahahaah mamiceeeeee......
na platnom spisku Linksa nismo,samo imamo sa gazdama i deckima izvrsnu suradnju u svakom pogledu, i dapace NIKOG ne tjeramo da bas MORA kod njih nekaj kupiti...
na kraju, Mat je i sam rekao da je prenaglio i da se ispricava,decki su mu u Linksu preflesali maticnu i sve radi..... dakle greska nije apsolutno do njih,jel da su oni slagali sigurno bi stavili i podloske i novi bios i stvar rijesena...(pametan placa jednom, a glupan sto puta!)
sve ovo za i protiv inksa nadalje je hranjenje Trolova pa prema tome, vrijeme je da Mrderator makne lijenu guzu i papke po tipkovnici i kloza ovaj (nepotrebni) thread.
ps: a kaj smo svi pametni nakon bitke.........ovdje se razmjenjuju iskustva .. pozitivna i negativna, svi se trudimo pomoci jedni drugima,al smatram potpuno nepotrebno pametovanje ...decko da je pitao ovdje ,dok je slagao komp:jel treba podloske sve ?TREBA! jel treba novi bios flash?TREBA! i izbjegli bi 3 stranice kevtanja i hranjenja Trolova, koji dapace, veselo i zivahno dizu svoje rogove i duuge jezicine i pljuju sve i svakoga....
sad mi recite da nije tak: KO PITA -NE SKITA<A KO NE PITA_ OTPALA MU K....fanfulica!!!