View Single Post
Staro 04.04.2006., 12:52   #46
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor atha
radi ovakvih poput tebe, ni na kraj nam pameti nikada nije bilo da vrachamo takvima novu matichnu.
barem si priznao. odakle ti ideja da umjesto vijaka stavljash papire? jel su to fixator-papiri mozhda?
ako si vech vidio dva distancera isporuchena, mogao si ichi do duchana,
lijepo rechi ljudima da si dobio dva, i dobio bi ih i 10. jer u servisima ima toga masu.
i ne govoriti onda "necu biti picka i radim im probleme..."
mogao si ih kupiti. pitati na forumu. pitati prijatelja.

jer da si napravio kako sam ti rekao, ili vech ako nisi znao - mogao si pitati na forumu,
nebi im napravio nikakav problem svojim upitom,
vech ga upravo sada radish ovom temom na ovome forumu kojega chita
jako puno ljudi. iskreno - ne vjerujem da su ti dali rachunalo koje nije radilo kod njih i rekli da je ispravno.

vech se slazhem sa mitzekom, kako papir nije rjeshenje (n-i-j-e),
mozhda se shto zeznulo sa matichnom, pa ona malo radi malo ne radi.
ne zhelim niti znati u kojim uvjetima si montirao matichnu i grafichku,
i jesi li imao prsluk od kevlara, gache od chelika i bio spojen na gradsku mrezhu,
jer postoji josh stvari na koje se treba paziti prilikom montiranja
matichne ploche u kuchishte. a tako i drugih komponenata.

no, odgovore na sve to si mogao nachi na forumu,
a i ako se nije o tome prichalo (a je), mogao si postaviti pitanje,
jer tu ima ljudi koji mogu, zhele i znaju pomochi.
nemoj se ljutiti, ali koliko ti mislish da dechki iz linksa nisu bili korektni prema tebi,
toliko i ja mislim da ti nisi korektan prema njima.
Slazem se s ovom izjavom. Zasto? Procitao sam previse slucajeva na ovom i inim forumima kako neko slaze komp i onda jebe mater prodavacima kako ne radi. PC je elektronika i ko ne zna nista o tome neka ne slaze nista jer postoji velika vjerojatnost da ce skurit nesto.Ili ako vec zele,neka ne placu ako skure nesto. I postujem ljude koj priznaju da ne znaju i pitaju. Staviti 15 A4 papira ispod maticne i reci " Zasto maticna ne radi? Ipak ima 15 A4 papira ispod maticne?". Ako se postavimo na mjesto POSTENIH prodavaca,doci cemo do zakljucka da bi mi napravili istu stvar kao i oni.
spawn je offline