rekao sam, NE ISKLJUCUJEM mogucnost moje greske, dapace, vjerujem NJIMA da jest moja greska
ali isto tako NE ISKLJUCUJEM ČINJENICU to da sam razgovarao s covjekom na telefon i da mi je rekao u cem je bio problem, rekao da radi, i rekao cijenu te da je 2 sata kasnije kompjuter bez ikakvih ceprkanja i iceg doma zakazao u radu! ako maticna "malo radi, malo ne" to mi je trebao reci.. ne ovako..
mislim neznam zasto mi ne vjerujete?! zar mislite da sam ja zaposlenih jednog od konkuretskih ducana i da izmisljam? koje moguce dobro mogu ja, koji jedino sto zelim je u miru ceprkati po OS-ovima i razno raznim aplikacijama, igrati WoW i biti ponosan na svoj PC, imati s pljuvanjem linksa? PA OTISAO SAM TAMO KUPITI OPREMU JER IH SMATRAM KVALITETNIM DUCANOM!!!!
decki ako otkriju danas problem i rijese ga, ili neka samo preciziraju MOJU gresku pri stavljanju PC-a jucer na stol i spajanja misa, monitora, tastature i napajanja, ja cu, jebo me pas, dat jedan bold oglas u plavom da im se ispricavam a ovdje cu otvoriti temu u kojoj im se ispricavam za sve i postati cu reply svakih 5 minuta da konstantno bude vidljiva na index.php
obecajem
posteno?