View Single Post
Staro 04.04.2006., 11:17   #37
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ja bi išo natrag.. Nista nisi dirao a rekli su ti da su vratili ispravan komp..

jesi kod njih kupil i matičnu?

Ako je sve tocno kako kazes ,kad ustanove da ipak komp ne radi ti lijepo trazi povrat novaca od prvog servisa uvecan za 10% za karticu.

Ne daju novac, samo nemoj gubit zivce. ako imas kakav papir koji govori da je komp ispravan izasao iz servisa cuvaj ga.

Citiraj:
Autor mat
svi ste potpuno pogresno shvatili moj problem, pa da ga objasnim detaljnije

zasto mat nije stavio distancere? to je vjerojatno najvaznije pitanje na koje ispocetka nisam htio dati odgovor, e pa evo ga sad kad vec ocete:
nisam ih stavio jer sam dobio samo DVA!
al reko necu bit p...ka i radit im probleme tam, ne trebaju mi, papir bu bio dosta...

nadalje... komp je jucer stigao doma i JEDINO sto sam napravio je 80mm na bocnu stranicu i u napajanje... nista nisam pipnuo... upalim, ucita memu, diskove i zbrejka se... nakon ccmos-a se poceo restartat... kasnije mi je palo na pamet da su mozda pinovi od on/off i restart gumba krivo spojeni ili da tipkala iz nekog razloga konstantno daju signal.. no nisam to isprobavao...

znam kako izgleda i znam da je stvarno nevjerojatno da bi mi on na telefon rekao da sve radi, a da meni doma ne radi - ali tako je...

310kn je kostalo 2h popravka + 10% zbog kartice...
a ajmo se prisjetiti zasto je uopce sve ovo nastalo? zbog graficke kupljene kod njih koja, kako oni kazu radi savrseno.. da se ploca i spalila, ne kuzim kako ona moze ikako utjecati na melfankšn drivera od grafičke kartice...
čak sam i ATI-u slao error report (još nisam dobio odgovor)

nisam amater i znam kako složiti komp od a do ž... priznajem da postoji mogučlnost da sam pogriješio, zato sam i platio servis jer se ne smatram niti ekspertom, niti profesionalcem - a oni bi to trebali biti...

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline