svi ste potpuno pogresno shvatili moj problem, pa da ga objasnim detaljnije
zasto mat nije stavio distancere? to je vjerojatno najvaznije pitanje na koje ispocetka nisam htio dati odgovor, e pa evo ga sad kad vec ocete:
nisam ih stavio jer sam dobio samo DVA!
al reko necu bit p...ka i radit im probleme tam, ne trebaju mi, papir bu bio dosta...
nadalje... komp je jucer stigao doma i JEDINO sto sam napravio je 80mm na bocnu stranicu i u napajanje... nista nisam pipnuo... upalim, ucita memu, diskove i zbrejka se... nakon ccmos-a se poceo restartat... kasnije mi je palo na pamet da su mozda pinovi od on/off i restart gumba krivo spojeni ili da tipkala iz nekog razloga konstantno daju signal.. no nisam to isprobavao...
znam kako izgleda i znam da je stvarno nevjerojatno da bi mi on na telefon rekao da sve radi, a da meni doma ne radi - ali tako je...
310kn je kostalo 2h popravka + 10% zbog kartice...
a ajmo se prisjetiti zasto je uopce sve ovo nastalo? zbog graficke kupljene kod njih koja, kako oni kazu radi savrseno.. da se ploca i spalila, ne kuzim kako ona moze ikako utjecati na melfankšn drivera od grafičke kartice...
čak sam i ATI-u slao error report (još nisam dobio odgovor)
nisam amater i znam kako složiti komp od a do ž... priznajem da postoji mogučlnost da sam pogriješio, zato sam i platio servis jer se ne smatram niti ekspertom, niti profesionalcem - a oni bi to trebali biti...