glete deca, a kaj ima trazit a4 papir izmedu ploce i kucista???? mislim,skuril si plocusa svojom gluposcu i sad se jos pjenis na Linksofce kaj su ti naplatili 300 kn servis. budi siguran da je komp radio u Linksu jel ga nebi dali van,al posto si ti sa svojim prtljanjem i neznanjem vec prije priskrbio ploci mozdani udar,sad bu malo sljakala,malo ne.. i nis cudno.... vjerujem da si i jos neki biser presutil oko tvog geenijalnog slaganja kompa,a sad bi stel da ti Links to sve rijesi jel... mislim da si krivo shvatil poantu..kad sam slazes konfu,nemas TU vrstu garancije,imas samo garanciju na dijelove,Linksofci te mogu cimat 45 dana, slat plocu proizvodacu,koji bu rekel, da je kupac SAM ostetio plocu radi nestrucnog rukovanja i ... kaj bus onda, pljuval po Linksu..
moj savjet< pokrij se po usima, budi mio i umilan i ocekuj milost,inace papa nova ploca,jel da sam ja Denis,a nisam,a i on cita ovaj forum, budi ziher da bi mi cvilil 2 mjeseca..
jel ,nek prvi baci kamen onaj koji nije u Linksa odnio nekaj kaj je skuril i probal dobit( i vjerijatno dobil!!) novi komad HW...prema tome,ne krivi druge za svoje sr.nje i neznanje, i vjeruj deckima iz Linksa,ziher nisu namjerno naplatili posel i ostavili pokvaren komp.. al to se rjesava u 4 oka u Linksu, a ne kokodace se po svim forumima koji imaju groo clanova, koji su btw, kupci u tom istom(zadovoljni!), sljakeri il vlasnici doticnog.... malo vise takta nebi skodilo,pogotovu ovdje..
jel se sjecas one stare: ak ste zadovoljni-recite svima,ak niste-recite prvo nama!!?? kuzis?
i ne, ne branim Links,samo gledam sa objektivne strane.... i ja sam groo toga reklamiral,pa i ak sam spusil plocu, radi sebe sam spusil,a ne radi Linksa..
razmisli i ti na taj nacin......
a i btw,ak nisi znal kak se to slaze,kaj je tesko pitat??? il trazit pomoc?
ne,ne.. bolje je papir podmetnut pod plocu.......jooooj,smrc,vapaj.......