View Single Post
Staro 30.03.2006., 00:31   #39
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Smartguy
ma daj pogledaj malo recenzije sa AM2 soketom i vidjet ćeš da poboljšanja skoro nema čak je i negdje gori nego 939.

A intel odere negdi i za 40-50% pa nebi toliko srali...
Prema arhitekturi ja stvarno ne vidim otkud si uspio posrati 40-50% lol.

Citiraj:
Autor Rijecanin
Imaš pravo, svi smo mi debili samo si ti pametan....

Manite se ćorava posla.... i nastavite razgovor kada se Conroe pojavi na trzistu.... a i tada se još više manite posla jer se pljucka meni koja će od dvije kompanije strpati više milijardi u džep.... Čisto jedan primjer, zbog intelove nesposobnosti proteklih godina danas A643000+ kupujemo za iste novce kao i prije godinu dana, što je nenormalno i nimalo me ne veseli.... Ah ta zdrava konkurencija
Yep apsolutno. Najgore sto se moze dogodit je da netko nekog skroz odere, a to ne vjerujem. Ali mogu ti reci da pauza nekad i dobro dodje hehehe.

Ma ide mi na qrac ta zadrta ekipa. Ja se bar trudim proucavat nove i stare tehnologije jer me zanima zasto je na necem bas ovo bolje pa bilo to zbog duzine cjevovoda, ovog ili onog. Jebote, nikad me nije ni jedna firma razocarala. Imao sam 800MHz Copperminea koji se clocknuo za 25%, a proc je bio mrak. Sad recimo imam Athlon mobilca koji je isto jedna od najboljih investicija koje sam napravio. Imao sam i losih iskustva, ali to se ne racuna jer, kad imas srece kao ja i prestane ti se vrtit vent od proca dok seres na WC-u moras kupit nekaj tek toliko da radi
  Reply With Quote