View Single Post
Staro 29.03.2006., 15:20   #10
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Bob_Marley
sigurno je cross kabel, na njemu velikim slovima piše Crossed i na kutiji je pisalo,
sherao sam sve diskove sa jednog i drugog.
Ajd ovako, postavi IP recimo kao i za SkyStar karticu samo neka budu za jedan veci na prvom kompu i jos za jedan na drugom (IP mora naravno biti razlicit) subnet mask 255.255.255.0 al' to ce ti win sami postaviti.

Onda kreiraj usera na jednom stroju na kojem mozes, ili na oba ako mozes. Taj user mora imati password, logiraj se jednom kao on. Na tom stroju sheraj nesto i stavi da taj lokalni user ima ovlasti (barem read), sa desnim klikom na folder pa Properties->Security->Add... Ako ne vidis iskljuci Use simple file sharing u Folder options (mozes recimo win+e pa Tools u exploreru).

Sad sa drugog stroja pristupi prvom tako da u explorer upises imeprvogstroja\imefoldera ili IP\imefoldera i win ce te uz malo srece pitati username i pass, ukucaj od onog usera koji je kreiran na stroju kojem pristupas.

To bi trebalo raditi, mozes usera kojeg si kreirao staviti da je admin, pa onda mozes koristiti default share c$ ...

Na brzinu sam pisao pa mozda ima gresaka, a i IP moze biti i onakvi kakve ti je domy predlozio.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote