View Single Post
Staro 27.03.2006., 11:49   #3962
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor widowmaker
: goood : svaka cast ako na 300 m mozes pogoditi covjeka sa AK47 a da ne koristis naslon, iz mog iskustva za to treba biti jako dobar strijelac, a postoji i razlika da li gadjas konzervu ili meta uzvraca vatru

a kaj se tice rusenja drveca za pistolje bas i ne vjerujem ali mogu ti pokazati jedan proplanak kraj Novske koji je bio dosta gusta suma prije nego je obradjen sa 2 pama skinuta sa tenka ( 12,7) i potrosenih par kutija municije
Nisam niti govorio da je to bez naslona. Iako se i to moglo. Tada. Sada niti ne vidim nekog na 300m. Jedva da bi i na 100m mogao nešto bolje pogoditi. Ali sa onim vidom sam mogao koješta. Moja pušketina je bila podešena od negdašnjeg prvaka Juge u gađanju iz tog vrsta oružja. TIp, inače pasionirani krivolovac, ju je često nosio u šetnju, da porazgovara sa zečevima i fazanima. Zato je htio da je i precizna. Usput je i mene naučio kako se precizno gađa iz nje.

Pa kolega, i ja sam mislio da je bolje čuvati busiju jer me tako neće skinuti previše puta. Onda sam skužio da tako niti ja neću baš previše skinuti, pa sam se i ja pridružio sveopćoj jurnjavi. Igra je daleko od realnosti pa me boli briga. Niti će meni past dlaka s glave ako me neko skenja. Ovako napravim nešto za ekipu i dobro se zabavim. Vidim trojicu i prođe mi kroz glavu računica: "Jednog naknem bombom, jednog skinem rafalom iz MP44 i treći mene ubije. Opet vodim 2:1". Nekada ne uspije,a nekada skinem svu trojicu ili čak više. Samo dojurim ko gazela i roketeeee.

Od naoružanja imam Logitech Media Elite, Logitech MX518 i Func 1030. Mislim da više nikada neću primiti u ruke nešto većeg kalibra.Svi znaju da se deklariram kao pacifist.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote