Tema: radeon x1300
View Single Post
Staro 25.03.2006., 00:18   #1
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
radeon x1300

dakle imam ovu grafičku, kupljenu na točno tom mjestu po doduše 250kn večoj cijeni prije mjesec dana.. no dobro.. super grafa radi, vrhunske performanse za ono što meni treba...
ali..
počela se rušit usred WoW-a... nekad mi dođe do blue screen of death, nekad mi samo lomi sliku pa stisnem windows button i vratim se u igru pa je ok, nekad mi totalno sruši vga sučelje pa me baci na 16 boja... resetiram i sve ok.. nije mi jasno - zašto se to događa...?!
prvo što mi pada na pamet je - zbog matične
naime imam abit ni8 sli gr (ne morate mi govorit da nema smisla imat sli matičnu bez 2 gforce grafe, imam ja planova za budučnost..)... kada sam uzeo ploču u hg spotu morali su mi flashat bios jer taj na njoj nije podržavao grafu.. naime radi se o nvidiinom chipsetu i jednostavno nije moglo funkcionirati dok se nije apdejtao bios u neku noviju/stariju/drugu verziju... i do sad je lijepo radilo.. sad se ovo počelo događati...
any ideas? baš mi se i neda nosit grafu u links da mi kažu da je ok, pa ploču u hg spot da mi kažu da je sve ok a problem se javlja recimo 20 dana od upotrebe... a siguran sam da netko od vas tu ima rješenje problema

tnx unaprijed
mat je offline   Reply With Quote