Citiraj:
Autor BlackMack
Neda se on ništa odić od baze ako ga pritegneš (ako si čitao upute i dobro postavio one matice i gumice te ih rukom dobro pritegnuo )...a još manje klackat preko iste jer leži i na onom vanjskom prstenu (krunici) na GPU!
|
Nije istina... sve je uredno pritegnuto , stavljeno po propisima i do sada sam pun kc stavio i znam šta pričam. Šta pričaš bedastoće kako i na čemu zalman leži ?? Leži na samom srcu gpu-a , nikakom vanjskom prstenu. Samo srce gpu-a je izdignuto u odnosu na kondezatore oko njega te sama baza zalmana može ići gore ili dolje pod kutem od 90 stupnjeva u odnosu na poprečnu letvu što učvršćuje cjeli cooler ! Jedino ostavljam mogućnost da nekako drugačije leži na pojedinim modelima grafa a sve ovo što ja odgovorno tvrdim se odnosi na 6600GT Agp. Uhvati cvjet jednom a grafu drugom rukom i povuci cvjet prema gore pa ćeš se "ugodno" iznenadit kako se ipak baza da odić sa gpu-a. Svi original cooleri imaju plastične odbojnike sa 3 ili 4 strane ( npr. pogledaj Ladtekov ) da se isti nebi nekako , slučajno zaklackali. Zalman nema nikakve odbojnike i savršeno nalježe na sam gpu no nevjerne tome uhvatite grafu za cvjet i protresite je malo žešće u ruci