View Single Post
Staro Danas, 10:27   #755
kreso75
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
hvala, nisam mislio na ubacivanje kineskog roma nego bas na narudzbu s TS za magic 8 pro air s CN romom

Ne znam što je "TS", pretpostavljam neki dućan.

Uglavnom, koristim CN ROM-ove već dosta dugo, u početku je potrebno deinstalirati kineske aplikacije i podesiti Google servise, ništa komplicirano.
Osim toga, nisam primjetio nikakvih problema u radu, no svatko koristi mobitel na drugačiji način.

Znači Honor Magic V6 CN verzija sa 1 TB i 7150 mAh baterijom, kupljen preko Average Dad, meni radi:
- work profile za Outlook/Teams od klijenta na poslu, ponekad trebam ručno pokrenuti Teams/Outlook da poguram sync i notifikacije
- Signal, Telegram, Viber i WhatsApp
- 9eSIM + eSIM.me za eSIM podršku koja mi je ponekad potrebna na putovanjima
- bankarske/payment aplikacije: mHPB, George, Erste mBanking, Revolut, KeksPay, Aircash

Čini mi se da mi DAVx5 za sinhronizaciju sa Nextcloud-om ponekad šteka, tj. ne pokreće se uvijek sync u pozadini.

Android Auto bi isto trebao raditi, ali nemam ga u autu i nisam se (još) vozio u nekom gdje bi mogao spojiti svoj mobitel. Radio je prije neku godinu sa vivo X Fold3 Pro (isto CN ROM) sa rentanim autom, tako da vjerujem da bi radio i sa V6.

Negdje sam čitao da postoje neki problemi sa povezivanjem nekih pametnih satova i CN ROM-ova, ja koristim Huawei Watch GT 6 Pro i sve radi bez problema (Huawei Health sam instalirao preko Huawei AppGallery).
kreso75 je offline   Reply With Quote