View Single Post
Staro 27.03.2026., 09:32   #904
tomek@vz
White Rabbit
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Jesi spreman za potpuno novo otkriće koje bi ti moglo promijeniti stavove prema AI-u ? ��
Samo kad se smisleno i sa razumijevanjem koristi i opet ne iskljucis vlastiti mozak pri tome svemu Nisam kontra AI nego prenapuhavanja i ljudske gluposti. Ako mi moze pomoci u svakodnevnim zadacima i da imam vremena za ostalo > why not? Samo mi je trenutno 100$ too much za tak nekaj svaki mjesec kesirat. Self hosting bi me vise zanimao da cijene hardwera trenutno nisu otisle nebu pod oblake, mislio sam ionako desktop kantu prenamijenit u server ali ispod 128GB meme nebi o tome razmisljao. Ostalo - nemam pojma trenutno je ionak trzisni krkljanac. Ja kod sebe imam potrebu konverzije Perl i Python2 skripti u Python3 format jer ih imam mali milion koje moram provjerit i obradit i pazit da se nekaj ne skrsi pa reko ako bi AI mogao prebacit skripte u valjan moderan format , da ja bacim kontrolu na skriptu samo i cekiram dal je to to > to bi mi dosta skratilo potrebno vrijeme za cijeli projekt i mogu se na druga sranja koncetrirat gdje AI ne moze pomoci.
tomek@vz je online   Reply With Quote