Odigrao cisto iz tvrdoglavosti. Krene ok, zavrsi na RNG teskom sranju.
Kako su dogadjaji po seriji tako se taj event dogodi. Hoces prvo teleportat osobu A ili osobu B. Prvo A, krepala osoba A. Fuck, ajde sad barem spasi B, krepala osoba B. Za obje je bila 90% shansa.
I tako toga ima u igri poprilicno, a posto je rouglike zna run ic super 3 sata i onda serija sranja i pogine pola levelane posade. Divota. Nije bilo save sistema nego sam rucno sav file backpirao i vracao.
Dijalog je kao mass effect. Imas odgovor da ili ne, kazem da, ovi odgovodi da ce mu jebat sve zivo i mrtvo sta mu po dvoru hoda.
Hoces li napraviti X ili Y, ako napravis X ugrozices cijelu posadu i eventualno sve ubit. Ok, onda nemoj X, FAILED. Sad pada moral i seru po tebi, odjednom govori da je mogao on to sve sredit bez brige, pa sta to nisi rekao kad sam imao izbora.
Borba? Piss easy, target weapons, jer brod koji nema weapons subsistem ne puca nazad na tebe, done. Ima jos kombinacija sa gasenjem stita i portanjem bombe na enemy ship al tlaka. Na kraju sam samo stavljao auto combat jer sam bio OP as fuck. Mislio sam da subsistemi utjecu na drop poslije borbe. Unistim warp core, neprijatelj se warpa...oook. Drop je random.
Ideja je ok, al rougelike na igru gdje je run 5-6h i gdje ti RNG unisti run je propast. Ocekivao sam vise.
Moral je debilana svoje vrste.
Janeway: Draga posado, treba nam gorivo i hrana, cim to skupimo idemo na sljedeci sektor.
Draga posada: jebes gorivo i hranu, idemo odmah.
Janeway: samo da uzmemo hranu
Draga posada: WAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRPPPPPPPPP