Citiraj:
Autor calypso
Ali dovraga, brdo ljudi to koristi za nesto! Mene zanima za sta oni to koriste! I ja bi rado to koristio, ali ozbiljno ne znam za sta to koristit...
|
Vibe coding, to je ono čime se sad svi bave, od automehaničara do astronauta, jer nakon obećanih blockchain i crypto pizdarija koje nas uz potpunu anonimnost i neovisnost od bankarskog sustava, koliko imamo prilike vidjeti, štite od inflacija i raznih carinsko-poreznih nameta onog američkog bedaka, pa nema razloga da se tzv. hype train zaustavi. Dosta je bilo pronaći novu zanimaciju i brže-bolje sve prebaciti na korištenje novog buzzworda. Uz nekolicinu primjera časnih izuzetaka koji si pomoću AI alata olakšavaju svakodnenvi posao, nažalost cijela stvar nije zamišljena za nekoga poput vas i tko ima ima četvrt stoljeća iskustva u svojoj branši, već za one koji nisu taj period vremena ni proveli na ovoj planeti, a ujedno im je TikTok primarni izvor (dez)informacija, tak da uz AI agente i asistente ništa ne dovode u pitanje, a kamoli kontroliraju i dodatno provjeravaju, jer AI se toj ciljanoj publici reklamira kao nešto kaj umjesto njih razmišlja i radi, dok oni uživaju u plodovima tog rada.