Citiraj:
|
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???
|
Nitko nema nis protiv M77 nego njemu nesto fali u glavi... A ti si zanimljiv "student" koji eto isto kao M77 ima 16 godina i ide u 2. razred srednje skole, te je slucajno isto iz Varazdina... Ista osoba ili prijatelj nebitno...
Citiraj:
|
Autor <4c!d>
pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.
|
Nek covjek kaslje i psuje negdje drugdje! Ako je toliko nesposoban da nezna procitati pravila, da se samo njega moli i ceka do zadnjeg dana, te smatra da je jedino on toliko pametan da nepostuje pravila nek mu bude...sad zna sta ga ceka... Njegova neodgojenost je njegov problem a nas boli briga za to!
Citiraj:
|
Autor <4c!d>
I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?
|
Mozda zato sta su administratori ljudi koji imaju i svoj zivot izvan racunalnog svijeta a eto isti da bi nama bilo bolje svo svoje slobodno vrijeme trose u rad servera,upgradeove,dodatke... Ako ti se nesvidaju administratri sam zakupi server i budi ti admin pa kickaj koga hoces...Ili odi na neki drugi server PcE nije jedini server!
Citiraj:
|
Autor <4c!d>
Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?
|
Super, anarhija... Djete drago ako se tebi netko ne svida odi plakati... Ako netko prekrsi pravila prijavi ga administratoru/moderatoru... Gdje bi zavrsili da svatko kicka koga hoce! Joj ovaj me dva put ubio evo vote kick i tako cijelu igru... Unistavas svima zabavu...ako to ne shvacas tvoj problem...
Citiraj:
|
Autor <4c!d>
Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
|
M77 ce moliti da se vrati i to pisuci stranice i stranice isprike!