Citiraj:
Autor tomek@vz
Ekipa, poceo sam se gubit u proucavanju uredaja za kuhinju i lagano mi je vec muka iskreno. Trebam ugradbenu pecnicu i indukcijsku plocu i tu se jako lome koplja po internetijima a ja sam dobio kurzslus vec od proucavanja svega jer:
...
Indukcija - pretpostavljam da bi mi sve bilo ok (dosad jedino iskustvo imam sa Siemens IQ500 setom pecnica+indukcija staro bar 10 godina), gledao sam Sapphiremat jer mi je ljepsa i navodno se ne vidi sve na njoj. Pecnica - isto tak nist posebno, hocu gumbe nikakve touch gluposti, donji i gornji grijac, da ima pecenje vrucim zrakom i eventualno tu "Airfry" funkciju. Retro look bi bio ogroman plus.
Prosvijetlite me 
|
1 majstor mi je rekao za ugradbenu pećnicu da kako nema pokretnih dijelova i nema nekih problema s njima, tako da je dovoljno gledati veću garanciju kod Elektroluxa/Boscha i manju cijenu. Neki kažu da one fore s samo-čišćenjem na visokim temperaturama mogu zeznuti elektroniku.
Za indukcijsku sam uzeo Sapphirematt od AEG(ElectroLux), nisu je dostavili, kasnije vidio da AEG ima jako puno refurbished, pa otkazao. Moguće da je do modela. Uzeo Bosch i radi ok od prošle godine. Prerano je reći.