View Single Post
Staro Jučer, 19:24   #21177
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Pardon, G3 je u pitanju... Ne pratim toliko LG-eve modele, znao sam samo da je G serija u pitanju.

Da, iz kuta se primjeti nešto smanjena zasićenost boja i crna dobije laganu gradaciju ali i dalje je bolja od bilo kojeg vulgaris LCD-a.
Mene osobno to ne brine ni malo jer ne gledam tv iz kuta pošto mi je dnevni složen tako da ne mogu i da hoću.

Poanta svega ovog nije u tome da ja tvrdim da je mini-Led bolji od Oled-a, nisam to ni jednom tvrdio. Jednostavno dovodim u pitanje isplativost istoga.
Sad kad vidim kako izgleda slika na mom tv-u, ponovo bi izabrao 75" mini-led prije ne znam kakvog uber Oled-a u 55" jer cijena je usporediva. My 2 cents.
Kao i uvijek, svak neka odluči za sebe što mu je najbolje i najisplativije
Ja bi izbjegao TCL pa makar me svi popljuvali. Taj kineski monstrum je apsorbirao Panasonic i sad Sony. Panasonic su toliko izmasakrirali da doslovno gledaju da uštede na jednom kondenzatoru,a panele ionako kupuju od LG-a i Samsunga,a one koje proizvode su srednja žalost.

Jednostavno kupovina njihovih televizora je lutrija. Kako su oni uspjeli gdje drugi brendovi nisu. Ne mozes biti kvalitetan i jeftin. Znaci reži na internim komponentama i materijalima izrade.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote