Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.02.2026., 19:06   #12957
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Oj dosadnjakovici, evo mene opet... Da se pohvalim sta sam danas nabavio...

AKG K340 hybrid electrostatic + dynamic kopfhoerer... Imaju one valjda skoro 40 godina, ali sviraju fantasticno... A platio ih 100EUR...

Moram priznat da sam odusevljen... Tako precizne visoke jos nisam cuo, zapravo je bas gust slusat mjuzu sa njih, uopce ne umaraju... Evo, cijelo popodne slusam Tori Amos (sa Youtube, preko FXSounda, pa preko Topping D30 DAC!) i moram priznat da je bas gust slusat sve te skrivene zvuke koje ni na jednim slusalicama nisam jos cuo, a i cinele i klaviri i akusticne gitare sve zvuce perfektno i toliko precizno da ako bas hoces mozes slusat samo taj instrument...

Cinjenica je da moram bas jako odvrnut na potu da to prosvira (spojeno je na Topping A30), no svejedno, majkumu sto dobro sviraju... Definitivno za sada najbolje sluske koje imam u uredu (pored Denon AH-D600, Senn HD650)... Uskoro stizu FiiO JT7 planarne pa cu i to malo ispitati kako svira...

Sad me jedino muci sto cu slusat zvukove neko vrijeme, a ne glazbu... :/

I imam jos jedan problem... Mislim da cu umirovit Sennhesier HD650 tako da idu u kutiju pa na zid, nisu me odusevile niti jednom do sada...
Zanimljivo, no vratimo se na nešto bitnije.
Nisi komentirao moj novi setup.
Neo-ST je offline   Reply With Quote