View Single Post
Staro Jučer, 17:35   #3590
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Win 11 po defaultu drži i 2.0, a ako ima koju Windows 7 mašinu, stari printer,... možda je uključio i 1.0.
A nisam nista dodatno ukljucivao, difolt W11 je na svim kompovima/laptopima u kuci, zapravo 2 laptopa su na W10 ali nista oko SMB postavki nisam dodatno ukljucio.
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Nitko se nije osvrnuo da je spomenuo klinca, da nije on nešto poklikao i proširio po mreži?
Ili gđa?
Oboje se kunu u sve moguce svece i bogove da nisu dozivjeli nista sumljivo u zadnjih tjedan dana ali znalo je biti situacija gdje zena gleda filmove po raznim stranicama te iako ima ublock origin nekako uspije poklikat tamo gdje ne treba no uvijek je to bilo da joj poiskacu reklame ili redirect na neku glupost itd...

Mali nije bas tako "mali, mali" radi i iskljucivo kupuje igrice preko steama itd... prije 6/7 godina je doso dolje u "moju radionu" i veli nesto mi komp steka, odem i preskeniram 20-tak razno raznih trojanaca i koje cega a sve od patchera, crack i slicno sto je njemu naravno trebalo za igrice, od onda kupuje od djeparca a sada od plaće i tu ne popustam ni milimetar, ako ces nesto instalirati a da nije original onda si plati posebni internet prikljucak ili selidba.
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Pitanje prvo je: da li ta reolink mašina mora biti na internetima? Ovisno o odgovoru puno se toga mijenja.
A mora bas radi kamera, da je samo taj HDD sa multimedijom onda nije problem, ne treba tu internet.
Kamere su oko kuce 500m dalje i tu imam 5GHz link na ovu kucu i lokalno ne trebam internet ali ako odemo od kuce na dan/dva itd... onda preko moba ili laptopa pogledam jel ima cega.