View Single Post
Staro 18.02.2026., 17:35   #3119
jazz3p
Premium

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor T0M0S Pregled postova
Po prvi put sam naručivao nešto sa alibabe, plus napram aliexpres je što prihvaćaju paypal. Shipping je iznenađujuće bio brz za nekakvih tjedan dana to je sve stiglo.
Pa i aliexpress (preko mobilne aplikacije) prihvaća (od početka godine) paypal. Mene zanima alibaba, kako šalju i da li šalju na običnu kućnu adresu neki sitniš? I kojim putem to ide, kao alijem preko Mađarske pa OEX ili preko HR pošte / carine?

BTW...

Naručio preko alija dva konektora koji se ne ne leme nego ubadaju. Stigla dva koja se leme, ne ubadaju. Poslikao, žalio se aliju, vratili pare, ostavili mi konektore. Radi se o par eura, možda za veći iznos tako lako ne ide, ne znam.

Od početka godine grupirani (ne choise) ali paketi dolaze brzo preko HU / OEX, ali mi dostava to ostavi u paketomat. I ostale (ne ali) pakete iz kine isto tako (HP npr). Identične stvari su mi prošlih godina dostavljane pred kapiju.

EDIT:
Zaboravio sam napisati da obični aliexpress jedan negrupirani paketić (koji dostavlja HP) nekada dođe brzo, a nekada za 3 mjeseca. Na taj način više ne naručujem, jer je dovoljno da se naruče isti dan dva ili više od jednog (ne choice) i bit će grupirani u Kini pri slanju, pa u HR stižu OEX-om isto kao i chiose.

Zadnje izmijenjeno od: jazz3p. 20.02.2026. u 08:00.
jazz3p je offline   Reply With Quote