Citiraj:
Autor T0M0S
Po prvi put sam naručivao nešto sa alibabe, plus napram aliexpres je što prihvaćaju paypal. Shipping je iznenađujuće bio brz za nekakvih tjedan dana to je sve stiglo.
|
Pa i aliexpress (preko mobilne aplikacije) prihvaća (od početka godine) paypal. Mene zanima alibaba, kako šalju i da li šalju na običnu kućnu adresu neki sitniš? I kojim putem to ide, kao alijem preko Mađarske pa OEX ili preko HR pošte / carine?
BTW...
Naručio preko alija dva konektora koji se ne ne leme nego ubadaju. Stigla dva koja se leme, ne ubadaju. Poslikao, žalio se aliju, vratili pare, ostavili mi konektore. Radi se o par eura, možda za veći iznos tako lako ne ide, ne znam.
Od početka godine grupirani (ne choise) ali paketi dolaze brzo preko HU / OEX, ali mi dostava to ostavi u paketomat. I ostale (ne ali) pakete iz kine isto tako (HP npr). Identične stvari su mi prošlih godina dostavljane pred kapiju.
EDIT:
Zaboravio sam napisati da obični aliexpress jedan negrupirani paketić (koji dostavlja HP) nekada dođe brzo, a nekada za 3 mjeseca. Na taj način više ne naručujem, jer je dovoljno da se naruče isti dan dva ili više od jednog (ne choice) i bit će grupirani u Kini pri slanju, pa u HR stižu OEX-om isto kao i chiose.