Citiraj:
Autor Splitska Posla
I ranije sam se ovako igrao generiranje html css koda, ali ovaj put je drukčije to da ja to već prihvaćam zdravo za govoto. Jesam li ja vajb kodirao sajt? Pa jesam, neka sam!
Kad sam vidio kako je to postalo lako i kako to lijepo izgleda, požalio sam se AI-ju da je prava šteta što to nitko neće vidjeti. Dobio sam utješno razumijevanje od strane AI-ja i spiku da je to uvijek tako.
Evo link ali samo za one koji ovo čitaju na mobitelu: https://gorazd-beybe.from.hr Sajt je u izradi, naravno 
|
Nemoj se ljutit, ali realno, ovakav site u Google Sites napravim u par minuta... Nikakav kod, nista, samo GUI i klikam gdje sta hocu... A taj Google Sites je bas rudimentaran i jako ga mrzim... I opcenito mrzim web dizajn...
Drugi problem je sto ako ti je Gemini generirao kod, ti taj kod ne znas odrzavat, ne znas dodat novi element, ne znas oduzet postojeci...
I zasto pobogu itko radi HTML/CSS bilokakav kod danas? Mislio sam da je to kodiranje websiteova onako, pocetak 2000tih... Vec jako dugo postoji Wordpress, a u zadnje vrijeme imas i podosta AI site buildera koji odmah sve pripremaju, bez da uopce generiras kod...