Citiraj:
Autor Exy
Nema se tu što branit, ili ti je korisno ili nije. Ali nema smisla neš proglašavat beskorisnim samo zato što tebi u poslu ne treba.
Što se kuhanja jela tiče, nek tebi printer izvede psa u šetnju, pa da vidimo. Slična usporedba 
|
A usporedbe su ti sad totalno krive i opcenito rasprava koja koristi usporedbe je malo bespredmetna jer odvlaci paznju od teme... Inace, ne pada mi na pamet da pitam printer da izvede psa u setnju, al nekako imam dojam da bi ChatGPT vrlo rado ponudio da to obavi... Jedino ne znam gdje tocno, jos manje kako...

Ljudi ozbiljno pitaju ChatGPT da im generira recepte i objasni kako se priprema neka hrana pa onda stvarno svasta ispadne (imas pun Youtube takvih promasaja)...
Ne moras se opravdavat, ovo postaje religija... Ili si za ili si protiv... Vidim da se nekolicina ovdje forumasa pocinje profilirati u pro-AI tim i borit ce se za svoj odabir zadnjim zrncem krvi ako treba... I tu onda pocinje cisto flejmanje ko sto smo imali sa AMD vs Intel ili nVidia vs ATI ili sad po novom imamo pro-Thompson i anti-Thompson ekipu... Sto se tice AI, ja sam za sada skeptik - vidim potencijal, al jos ne vidim primjenu za neki moj slucaj... Istovremeno vidim i kako ga gro ljudi koristi za potpuno krive stvari i u sve vecem broju kao source of truth, potpuno nesvjesni nacina rada i posljedica...
No, da se vratimo malo unatrag... AI je alat, to smo ustanovili i sa time se slazemo svi... No...

Alat koji se koristi za kompleksne stvari, a ne moze dati odgovor na najjednostavnija pitanja meni nije alat, nego cista prevara... Sto mi znaci alat koji bi trebao biti moj asistent ako dobijem potpuno besmislene i krive odgovor sto god da ga pitam, osim u par posto slucajeva kad eto, nabasa na neki tocan odgovor...