View Single Post
Staro 17.02.2026., 12:26   #2298
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Meni je danas došla poruka da su poslali usisavač. Novi datum dostave je bio 18.3. tako da je ovo lijepo iznenađenje.
Što se tiče supporta, ja sve riješavam na mail i na moju žalbu dali su mi 40€ na iduću narudžbu kao odštetu zbog odgode i čekanja.
Pošaljem im onda i mail. Ništa me ne košta. Ali da se ponašaju šupski to stoji.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ne znam jel takav stav supporta jer ste u HR, ali evo ja nesto prije Bozica kupio Xiaomi robot usisavac na Amazonu i nakon 20 dana vidim snizili ga za 85€. Uletim na chat i odmah otvoreno pitam jel zele da ga vratim pa kupim novi za 85€ manje ili se moze drugacije rjesiti. Za 5 sekundi stize odgovor da nema potrebe da vracam nego da cu dobiti 90€ nazad. I tako je i bilo. Sutradan novci na racunu bili.
Malo prije nove godine narucim TCL soundbar. Kasnio je 5-6 dana i ja opet na chat, pitam agenta jel sve ok, odmah stize isprika radi kasnjenja i 50€ Gutschein iako je Soundbar kostao nesto malo vise od 100€.
Mene su na chat pitali hoće li mi poslati prikup pošiljke. Ali naravno da postoji caka, ako je već otvoreno, onda oni procijenjuju koliko ti vraćaju, ne vraćaju puni iznos.