Citiraj:
Autor m4dm4n
Dragi ljudi, živimo u vremenima gdje nastavnici pišu AIu da im sastavi prezentacije, ispitna pitanja, teme za seminar i laboratorijske vježbe o temi o kojoj pojma nemaju, a zatim učenici pišu AIu da im da odgovore na ta ista pitanja, napiše seminar na te iste teme, a bome i neka im riješi vježbu za te konkretne zadatke. Niti jedan niti drugi nisu niš novo naučili, a potrošilo se dobrano struje.
|
A i to sto kazes...
Ja jos uvijek ne znam za sto bih koristio ChatGPT recimo... Sve stvari za koje sam ga do sada trebao zaozbiljno mi je izlaprdao takve gluposti da sam ga ispsovo na mrtvu mater, dobro da me nije banao jos...

Tako da ga koristim za gluposti tipa - daj mi usporedi GTX 1080 i 2080... Kad sam ga nesto oko firme pitao tipa razlika izmedju jdoo i doo, auuuu sto mi je naprico bedastoca, strasno nesto...
Mene i dalje cudi za sta sve ljudi koriste te AI gluposti... Youtube je preplavljen video uradcima koji su bas smece smece... Sad se omasovilo i generiranje pjesama pa guranje toga na Spotify i slicne, ali iz aviona je vidljivo kada je nesto generirao...
Hrpa pametnih ljudi je zaludjena sa tim cudom...
Evo ovdje isjecak remek djela od Babaje - Carevo novo ruho... Je staro, je kvaliteta videa katastrofa, ali ovaj film je kinematografsko remek djelo i zdravo... Imam ja i cijeli film ako neko zeli...
https://www.youtube.com/watch?v=y0enqCJD1tA