Evo ja sam mob naručio 7.1. i poslan je u srijedu (11.22) i danas mi je došao (što ej to...5 dana cca).
Trenutno sam na njihovom totalno skrivenom chatu gdje se borim da mi spuste cijenu (tj vrate razliku) jer je u međuvrmenu pala otkad sam ga naručio, pa do dana kada su ga poslali.
Javim ishod.
EDIT: LOL, dakle kurčina, nedaju, genijalci kažu otrpilike, vrati da vidimo stanje pa ti vratimo lovu pi puta oko, pa si opet naruči po sniženoj cijeni.
Vele ne radimo price matching, ja kažem kakav ebeni price matching, ne uspoređujem vas sa drugima, nego sa samima sobom.
Ugl okačio sam rivju gdje sam napisao ono što i mislim, a to je da je aliexpress puno PUNO bolji po pitanju customer supporta, ali sam i poprilično siguran da će moj rivju netragom nestati.
E da, i još su taj chat sakrili da se moraš baš opako potrudit da ga pronađeš, i onda ti likovi tamo odgovaraju po npr 5min dok nešto napišu, a ako ti njima ne odgovriš u roku od 30ak sekundi se gase i onda ti se javi drugi kada pošalješ odg. Imao sam ih 4-ero u 10ak min dopisivanja.