Jučer, 17:55
|
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor domy_os
Pomoću Geminija sam kao test pokušao napraviti jednu app u Pythonu, čisto da vidim mogućnosti. Među tisuću kratkih sličnih videa na disku sam htio naći one na engleskom i prebaciti ih u jedan folder. Nakon relativno duge konverzacije s Geminijem i testiranjima, nisam uspio dobiti dobar rezultat vrijedan truda, ali mogu pohvaliti razumijevanje problematike i davanje prijedloga od njegove strane, šteta što kôd nije tako dobar da uspije sa 100% točnosti prepoznati engleski. Govor je u svim videima jasan i bez pozadinskih šumova. Na kraju sam to sve ručno odradio i manje vremena izgubio nego sa Geminijem.
Idem vidjeti ove ostale predložene, ali Copilot je par levela ispod Geminija, taj nije u stanju napraviti ni sliku kakvu želim, a ne nešto isprogramirati. Hvala svima.
|
faster-whisper
https://pypi.org/project/faster-whisper/0.3.0/
Sloziti nešto gdje uzme prvih 30sec "zvuka" spremi u memoriju i proslijedi na skriptu koliko vidim u dokumentaciji ima opcija da ti detektira jezik, ja bi umjesto premještanje napravio da upise u propertiese pa ti lako onda slozis redom i iskopiras.
|
|
|