View Single Post
Staro 14.02.2026., 02:36   #50
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor T0M0S Pregled postova
Ponoviti ću što sam bio rekao, možda je moja paranoja takva, no ne želim ostavljati uokolo osobne podatke, jer koliko me sjećanje dobro služi kada sam davno pokušao taj revolut tražilo me sliku osobne rekoh ma zaboravi i obrisao app.
Razuijmem da možda nekim ljudima djelujem kao frik ali eto takav je moj način razmišljanja oko toga sa svojim aluminijskim šeširom.

Pozdravljam tvoju zelju.

nazalost, svijet se toliko promijenio u zadnjih nekoliko godina, da svaka promjena dolazi iz jedne tocke, te poput vala svi je moraju preuzeti i primijeniti. Ekesh propozicija za "anonimnost" su datumski komedija, pa mi se cini da cak ni oni vise privatnost ne koriste kao komparativnu stavku promocije.

Uglavnom, imas zelju, ali krivi pristup. Kako je napisao Doyle, odnosno udahnuo u Sherlock Holmesa - Stvari treba pojednostaviti sto je moguce vise, ali ne vise od toga.

Sigurno si nekome prijatelj, a prijatelji uvazavaju medjusobne mane i vrline. Pa ti prijateljima pomazes u necemu, oni tebi takodjer. Nadji kolegu koji kontinuirano narucuje, te nek ti naruci kad trebas. Mnogi zive egidu da nemaju sto skrivati, kako god tebe smeta, nekima je svejedno, pa onda budi korisnik te pogodnosti.

Cak je i na PCE-u bilo forumasa koji su za sitnu proviziju narucivali za tebe. Na Njuskalu imas nekoliko prodavaca koji upravo to rade. Prepoznat ces ih po vrsti oglasa, imaju more Aliexpress drangulija koje prodaju.

Vec sam vise puta rekao, poput raznih ureda za skupljanje novca/usluga, biro za kupovinu, bio bi vrlo trazena usluga. Nije samo privatnost, mnogi ne vole narucivati, nisu vicni, te x razloga, ali i dalje su voljni kupovati.

Tako oduvijek narucujem, jos dok se browser zvao Mosaic. Spediteri u proslosti, kolege danas. Preko bare, EU, gdje treba.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 14.02.2026. u 14:44.
Visage je offline   Reply With Quote