Tema: BonBon
View Single Post
Staro 12.02.2026., 15:44   #2875
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Tualatin Pregled postova
Imaš Gpay platiš jednim klikom. Drugo ne znam zašto oni ne žele uvest kekspay naplatu. Najjednostavnije moguće plaćanje računa. I ljudi ti takav račun odmah plate. Isto kao HEP.
Zastara naplate je godinu dana. Ko uredno plaća nema potrebe za time.
GPAY se veže na moju karticu banke, kako je to onda drugačije?

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
da si sve brojeve stavio na svoje ime, web login bon bon i cepaj
ja poto imam t-com, odmah mi se tamo uz t-com pojavi, klik, pay i vozi
I to plačam kako računi dolaze, ne čekam payday i sretno izvlačene iz kutije 20-tog

Tako se moj ujak ljutio na tcom .. kamatare me .. normalno jer uredno plača račune zadnjeg u mjesecu, a datum je tipa 18-ti u mjesecu
Kolega, svaka čast tvojem ujaku ali nemoj me uspoređivati s njime. Nikad nisam kasnio s uplatama, ali želim imati papirnato račun za uslugu koju plaćam. Zašto je to tebi ili ikome problem? Neka lijepo naplate uslugu papirnatog računa i sve ok, platiti ću.

Citiraj:
Autor Tualatin Pregled postova
Aj smanji malo doživljaj. Ti čuvaj odreske u doba digitzaliztacije (di se svi računi za komunalije primaju na mail ili putem egrađana) ali nemoj drugima pametovat o tome, može? Pogotovo ak ne znaš ili ako si neplatiša onda ti ništa ne valja i sve je prevara.
Kolega, ponavljam, nisam u životu dobio opomenu za račun, niti ne želim da se to desi. A ako neću provjeravati po raznim e-servisima svaki mjesec, vjerojatno ću jednoga preskočiti. I ne želim si to. Etiketiranje kolega s foruma da su "neplatiše" je vrlo ružno i nepristojno, pročitaj opet zašto želim papirnati račun.
alengrosevic je offline   Reply With Quote