Citiraj:
Autor Tualatin
Imaš Gpay platiš jednim klikom. Drugo ne znam zašto oni ne žele uvest kekspay naplatu. Najjednostavnije moguće plaćanje računa. I ljudi ti takav račun odmah plate. Isto kao HEP.
Zastara naplate je godinu dana. Ko uredno plaća nema potrebe za time.
|
GPAY se veže na moju karticu banke, kako je to onda drugačije?
Citiraj:
Autor dadoremix
da si sve brojeve stavio na svoje ime, web login bon bon i cepaj
ja poto imam t-com, odmah mi se tamo uz t-com pojavi, klik, pay i vozi
I to plačam kako računi dolaze, ne čekam payday i sretno izvlačene iz kutije 20-tog
Tako se moj ujak ljutio na tcom .. kamatare me .. normalno jer uredno plača račune zadnjeg u mjesecu, a datum je tipa 18-ti u mjesecu
|
Kolega, svaka čast tvojem ujaku ali nemoj me uspoređivati s njime. Nikad nisam kasnio s uplatama, ali želim imati papirnato račun za uslugu koju plaćam. Zašto je to tebi ili ikome problem? Neka lijepo naplate uslugu papirnatog računa i sve ok, platiti ću.
Citiraj:
Autor Tualatin
Aj smanji malo doživljaj. Ti čuvaj odreske u doba digitzaliztacije (di se svi računi za komunalije primaju na mail ili putem egrađana) ali nemoj drugima pametovat o tome, može? Pogotovo ak ne znaš ili ako si neplatiša onda ti ništa ne valja i sve je prevara.
|
Kolega, ponavljam, nisam u životu dobio opomenu za račun, niti ne želim da se to desi. A ako neću provjeravati po raznim e-servisima svaki mjesec, vjerojatno ću jednoga preskočiti. I ne želim si to. Etiketiranje kolega s foruma da su "neplatiše" je vrlo ružno i nepristojno, pročitaj opet zašto želim papirnati račun.