Da, imao sam sa htom situaciju od prije par godina gdje su me teretili za nekih 50ak eura jer kao nije plaćen račun. Da, našao sam odrezak i išao do centra gdje su se onda ispričali i rekli da zanemarimo obavijest te da su oni veliki sustav i da im se potkrala greška.
Ali niti to nije jedini razlog zbog čega želim papirnate račune. Svaki broj na pretplatu ima svoju bon bon aplikaciju iz koje vadiš pdfove ili iz koje plaćaš. Unašanje broja moje kartice u bilo kakve aplikacije ili web shop ove mi ne pada na pamet.
I sad iz svakog mobitela bih preko aplikacije trebao vaditi pdfove svaki mjesec i plaćati. Dvije pretplate su mi na klinke (koje nisu stalno doma) dok je četvrta na majku koja je u domu. I da, problem mi je to na takav način voditi evidenciju.
Svi računi kad dođu, idu u jednu kutiju i onda izvadim tri najsretnija koja taj mjesec platim. Drugim pošiljateljima želim više sreće drugi mjesec

Šalim se malo, ali da, kad dođu računi, platim ih i arhiviram. I znam da su onda svi računi PLAĆENI, a ne da po razno raznim aplikacijama trebam gledati da li sam što dužan, propustio platiti, vidjeti itd... dupla kontrola. To je nekome problem?